Terug

Kruisbergse Tuin

Visuele identiteit & Website ontwerp

Een Bed & Breakfast in hartje Overasselt. De B&B beschikt over een gecombineerde slaapkamer/eetkamer en een welness ruimte met sauna, zitje en douche.


De naam van de B & B komt van oorsprong door de tuin die zich rondom het verblijf bevind. Voorheen was deze website bedoeld om deze tuin te laten zien, samen met alle planten die zich in de tuin bevinden. Deze “roots” zijn bewaard gebleven in de naam en logo.


De B & B heeft een relatief moderne uitstraling wanneer je het vergelijkt met de concurrentie in de buurt. Dit is daarom teruggekomen in de huisstijl door een geometrisch lettertype, een felle kleur groen en strakke vormen en lijnen te gebruiken. De groen en bruin is een referentie naar de sfeer rondom het verblijf. Een groene tuin met bruine accenten.

Bekijk website

Het logo is een aangepast woordmerk, waarbij beide letters “U” vervangen zijn. Om de icoontjes te bouwen op deze plaats, zijn de bogen en vormen van de letter U gebruikt. Om zo de leesbaarheid te bewaren en een consistente stijl te hebben in de aanpassingen die gedaan zijn.